Indboforsikring til studerende - købt før 26. juli 2021

Her kan du læse, hvordan din Indboforsikring til studerende købt før 26. juli 2021 dækker og downloade forsikringsbetingelser. 

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Indboforsikring
Altid med

Du er dækket, hvis der opstår skader på dine ejendele efter brand, lyn eller eksplosion.

Dine ejendele er dækket, hvis en eller flere ting skulle blive stjålet. Hvor meget du får i erstatning afhænger af, om tyveriet er foregået i eller uden for hjemmet, og om dit hjem og/eller dine ejendele har været forsvarligt aflåst.

Ansvarsdækningen er behjælpelig, hvis du eller en anden person, som bor i husstanden, kommer til at gøre skade på andre personer, andres dyr eller ting. Uden forsikringen hænger du selv på udgifterne. 

Bliver dine ting ødelagt på grund af en vandskade, får du udbetalt et erstatningsbeløb.

Du er sikret økonomisk i udvalgte typer af konflikter, som skal afgøres i retten.

Dækker din mobil, laptop, tablet eller andre elektroniske genstande, hvis der opstår en pludselig skade og/eller funktionsfejl i op til fire år fra købsdatoen. Sker der en pludselig skade på elektronik, der er fire år eller ældre, dækker forsikringen også. Du skal dog være opmærksom på, at din erstatning bliver beregnet ud fra markedsprisen for en tilsvarende ny ting samt afskrivning. Der er en selvrisiko på 1.183 kr. (2022).

Du er dækket ved pludseligt opståede skader, som du selv er skyld i. Det kan fx være, hvis du ved et uheld ødelægger en vase, sætter dig på dine briller. taber en kop kaffe ned i din pc eller river hul i din frakke. Der er en selvrisiko på 1.183 kr. (2022).

Tilvalg

Hvis din cykel bliver udsat for hærværk eller stjålet, får du erstatning fra Indboforsikringens grunddækning.

Du skal vælge Udvidet cykelskade, hvis du vil dække din cykel mod skader, som sker, hvis du vælter eller bliver påkørt i trafikken. Vælger du Udvidet cykelskade, er din(e) cykler også dækket mod alle pludselige skader og under transport - fx hvis du skal på cykelferie og rejser med fly. 

Du kan vælge mellem forskellige forsikringsummer - alt afhængigt af dit behov:  

  • 14.206 kr.
  • 29.597 kr.
  • 59.194 kr.

Du skal vælge den sum, som svarer til den dyreste cykel, du har plus værdien af tilbehør. Vær opmærksom på, at der er en selvrisiko på 1.775 kr. (2022), og at du skal kunne fremvise dokumentation samt dansk stelnummer for at få erstatning.