FAQ: Gratis indboforsikring for studerende

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål til den gratis indboforsikring for studerende.

Hvem kan få den gratis Indboforsikring?

Du kan få den gratis Indboforsikring, så længe du er studiemedlem af IDA. Det kræver dog, at du er aktiv studerende på en uddannelse, der er optagelsesberettiget i IDA.

Jeg har allerede en Indboforsikring hos IDA Forsikring - kan jeg få den gratis i stedet?

Ja, du kan købe den nye, gratis Indboforsikring, så længe du er aktivt studerende. Ring til os på 70 21 01 91, så lukker vi automatisk din nuværende Indboforsikring, så der ikke er overlap og du vil få overskydende præmie retur.

Er der dækninger, jeg ikke får med, når nu forsikringen er gratis?

Vores gratis Indboforsikring er en helt almindelig indboforsikring – bare gratis. Dvs. at du fortsat får alle de kendte, gode dækninger, som vi også har på vores øvrige forsikringer. Som studiemedlem får du bare forsikringen gratis.

Forsikringen indeholder blandt andet cykeldækning, elektronik dækning og dækning for brand- og stormskader. Præcis som du kender det, fra vores øvrige forsikringer.

Hvad sker der med forsikringen, når jeg ikke længere er studerende?

Når du ikke længere er studerende, vil din forsikring overgå til vores Studieindboforsikring. Den koster ca. 850 kr. pr. år, og den pris kan du beholde, frem til du er 30 år. Når du er fyldt 30 år, vil dine forsikringer overgå til vores forsikringer til kandidater.

Kan I opsige min indboforsikring i et andet forsikringsselskab?

Ja, vi kan sagtens opsige din indboforsikring i et andet forsikringsselskab. Du skal blot, når du opretter forsikringen, oplyse hvor du er forsikret i dag og under hvilket policenr. 

Kan jeg se min police på "Min Side"?

Ja, du vil kunne se din police på Min Side. 

Hvordan melder jeg en skade på min gratis Indboforsikring for studerende?

Er uheldet ude, er det nemt at anmelde skaden. Du kan enten kontakte Tryg Skadeservice på 70 33 25 25 eller anmelde skaden online.