FAQ: Få svar på spørgsmål om IDA Forsikrings gratis indboforsikring for studerende

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål til den gratis indboforsikring for studerende.

Hvem kan få den gratis Indboforsikring?

Du kan få den gratis Indboforsikring, så længe du er studiemedlem af IDA. Det kræver dog, at du er studerende på en uddannelse, der er optagelsesberettiget i IDA.

Jeg har allerede en Indboforsikring hos IDA Forsikring - kan jeg få den gratis i stedet?

Ja, du kan købe den nye, gratis Indboforsikring, så længe du er aktivt studerende. Vi vil automatisk lukke din nuværende Indboforsikring, så der ikke er overlap og du vil få overskydende præmie retur.

Er der dækninger, jeg ikke får med, når nu forsikringen er gratis?

Vores gratis Indboforsikring er en helt almindelig indboforsikring – bare gratis. Dvs. at du fortsat får alle de kendte, gode dækninger, som vi også har på vores øvrige forsikringer. Som studiemedlem får du bare forsikringen gratis.

Forsikringen indeholder blandt andet cykeldækning, elektronik dækning og dækning for brand- og stormskader. Præcis som du kender det, fra vores øvrige forsikringer.

Hvad sker der med forsikringen, når jeg ikke længere er studerende?

Når du ikke længere er studerende, vil din forsikring overgå til vores Studieindboforsikring. Den koster ca. 850 kr. pr. år, og den pris kan du beholde, frem til du er 30 år. Når du er fyldt 30 år, vil dine forsikringer overgå til vores forsikringer til kandidater.

Kan I opsige min indboforsikring i et andet forsikringsselskab?

For nuværende har vi ikke mulighed for at opsige din eksisterende forsikring. Du skal derfor selv kontakte dit nuværende selskab og opsige forsikringen.

Kan jeg se min police på "Min Side"?

Nej, Den gratis Indboforsikring fremgår pt. ikke af Min Side.

Du modtager en mail fra IDA Forsikring med et link med et certifikat, når du køber forsikringen. Dér kan du se alle informationer om forsikringen.

Certifikatet fungerer som din bekræftelse på, at din forsikring er aktiv. Vi forventer, at forsikringen vil fremgå af ”Min Side” inden udgangen af 2021.

Hvordan melder jeg en skade på min gratis Indboforsikring for studerende?

Du skal sende din anmeldelse til indbo.oest@tryg.dk.

Det er altid dig selv som forsikringstager, der skal anmelde skaden. Andre kan ikke gøre det på dine vegne.

Når du anmelder en skade, skal du altid give disse oplysninger: Dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og CPR-nummer. Du skal også give en beskrivelse af skade.