Hvad er en erhvervsforsikring?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, er forsikringer en uundværlig del af et trygt arbejdsliv. Der findes mange forskellige forsikringer, og dit valg afhænger af dine behov. Læs videre og find ud af, hvilke erhvervsforsikringer, du kan vælge.

Hvad er en Erhvervsforsikring?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, er forsikringer en del af et trygt arbejdsliv. Der findes mange forskellige forsikringer, og dit valg afhænger af dine behov. Læs videre og find ud af, hvilke erhvervsforsikringer du kan vælge.

Hvilke erhvervsforsikringer kan jeg vælge?

Det er forskelligt fra selskab til selskab, men IDA Forsikring tilbyder følgende erhvervsforsikringer:

Vi tilbyder forsikringerne i samarbejde med Aon

Vi tilbyder Erhvervsforsikringerne i samarbejde med Aon, som er én af verdens førende forsikringsmæglere. Aon har i Danmark eksisteret siden 1984 og har derfor specialiseret viden på forsikringsområdet. Når du tegner en eller flere erhvervsforsikringer, kan du derfor være sikker på at få en kompetent og yderst professionel rådgivning fra start til slut.

Hvordan køber jeg en erhvervsforsikring?

Hvis du gerne vil købe en eller flere erhvervsforsikringer, skal du kontakte Aon. Du kan enten kontakte Aon Kundeservice på telefon 70 27 77 13 eller via mail på idaerhvervsforsikring@aon.dk.