Tryg DNA-mærkning til dine værdier

Mærk dine værdier med syntestisk DNA og gør det sværere for tyvene at sælge dem videre. Med Tryg DNA-mærkning sikrer du dine værdier mod tyveri. Du kan tyverisikre værdigenstande som fx din computer og din cykel - ting som du ved tyvene er særligt interesseret i. Når du køber Tryg DNA-mærkning får du tilsendt et mærknings-kit, sikringsmærker samt mærker som er specielt velegnet til cykler. 

Hvordan fungerer DNA-mærkningen?

DNA-mærkningen består af en usynlig, syntetisk væske, som du påfører dine værdigenstande. DNA'en kan ligesom menneskelig DNA analyseres og derfor kan politiet finde ud af, hvem genstandene tilhører.

Skræm tyvene væk

Først og fremmest vil det unikke DNA kunne forbinde tyvene direkte til dit hjem, og det er de naturligvis ikke interesseret i. Samtidig er det kompliceret for dem at sælge de stjålne ting videre, da politiet har nemt ved at finde den rette ejermand. Sammen med det særlige mærknings-kit får du sikringsmærker, som du både kan klistre på dine ting og dine vinduer, så tyvene på forhånd er advaret. Bruger tyvene UV-lys vil de med det samme få øje på DNA-væsken og pludselig er dit hjem ikke længere så interessant at begå indbrud i. 

Tryg Forsikring tilbyder DNA-mærkningen i samarbejde med SelectaDNA.

Spørgsmål og svar

Tryg DNA-mærkning er en tilvalgsdækning til IDA TRYGhed. Det betyder, at du ikke har dækningen med mindre, at du bestiller den.

Du kan bestille DNA-mærkning via Tryg.dk. 

Bestil DNA-mærkning.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tryg Forsikring kan opsige og ændre fordelsprogrammet med en måneds varsel til henholdsvis den 1. januar og 1. juli hvert kalenderår. En række af fordelene er baseret på samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. Tryg Forsikring forbeholder sig ret til at ændre indholdet af IDA TRYGhed med en måneds varsel på tryg.dk til henholdsvis den 1. januar og 1. juli i kalenderåret.

Fik du svar på dit spørgsmål?