Jeg er blevet alvorligt syg

En alvorlig sygdom vender op og ned på alt, og det er en rigtig svær situation at håndtere - både for dig og din familie. Du har sikkert ikke haft overskud til at tænke på dine forsikringer, men ofte kan der faktisk være hjælp at hente.

Få hjælp til at gennemgå dine forsikringer

Først og fremmest er det en god idé at gennemgå dine forsikringer og finde ud af, hvordan du er dækket. Har du købt en  af følgende forsikringer, er der muligvis hjælp at hente:

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at få overblik over, hvilke muligheder du har.

Kan du arbejde, eller er du sygemeldt?

I forsikringens verden skelner vi mellem, om du er i stand til at arbejde, eller om du er sygemeldt. Hvis du er syg, men stadig kan arbejde, er det ofte en privat sundhedsforsikring eller sundhedsforsikringen gennem dit arbejde, som kan hjælpe dig. Jo før du anmelder skaden, jo hurtigere kan du komme i behandling og blive rask. Husk, at forsikringen skal være trådt i kraft, før en eventuel skade sker.

Kan du derimod ikke arbejde, står du i en anden situation. Der er naturligvis forskel på, om du ikke kan arbejde i en kortere periode, eller om det er permanent. Er der tale om tabt erhvervsevne, er der forskellige muligheder, som du kan gøre brug af. Men det afhænger af, hvilke forsikringer, du er dækket af.

Du kan med fordel tage kontakt til os og blive klogere på, hvad dine muligheder er, og hvad du kan gøre i din situation.