Vigtig serviceinformation

Registrering eller ejerskifte af et køretøj

Registrering eller ejerskifte af et køretøj skal ske hos en godkendt nummerpladeoperatør, som kan være en bilforhandler, en synshal eller SKAT. Nummerpladeoperatørerne har nummerpladerne liggende på lager.
Du skal ikke længere bruge forsikringsbevis for at få omregistreret bilen. Da vi samarbejder med Tryg på bilforsikringerne, skal du oplyse, at det er Tryg, du er forsikret hos, når bilen skal ind- eller omregistreres.Har dit barn lånt en iPad eller en bærbar pc i skolen?

Hvem har ansvaret, hvis der sker skade på en iPad eller en bærbar pc, som dit barn har lånt af skolen?Skal dit barn på efterskole?

Din Indboforsikring (familie) dækker de indbogenstande, dit barn har med på efterskolen. Forsikringen dækker på samme vilkår, som hvis barnet boede hjemme. Barnet skal dog stadig have folkeregisteradresse hos dig.

Solcelleanlæg

Mange af vores medlemmer anskaffer sig et solcelleanlæg, men hvordan er det dækket?
Ifølge forsikringsbetingelserne (EJ03/EJ12) for din Husforsikring (villa) er dit solcelleanlæg omfattet af forsikringen, når det er fastmonteret på ejendommen. Hvis solcelleanlægget er placeret på jorden, skal det være placeret på støbt sokkel eller trykimprægneret træ for at være dækket af forsikringen.

Solcelleanlæg hører til under gruppe 1 i forsikringsbetingelserne som en fast bygningsinstallation. Anlægget er omfattet af følgende dækninger:

  • Bygningsbrand
  • Hus- og grundejerforsikring (fx tyveri)
  • Udvidet forsikring (anden pludselig skade)

Vi dækker ikke under D) Glas- og sanitetsforsikring, idet solcelleanlæg ikke er nævnt positivt i betingelserne under ordforklaringen for "glas". Det vil sige, at hvis glaspanelerne fx revner på grund af sol og ælde, er det ikke omfattet af forsikringen. Er der derimod tale om, at panelerne går i stykker som følge af fx hagl, er skaden dækket af B) Hus-og grundejerforsikringen.