Vi flytter sammen

Når du og din kæreste har planer om at flytte sammen, sætter det med garanti en masse tanker i gang. 

Hvordan skal jeres fælles hjem indrettes? Hvem har det forkromede overblik over økonomien? Skal der være en plan for, hvornår boligen skal gøres rent?

Spørgsmål er der nok af, men har I tænkt over, hvad der skal ske med jeres forsikringer? Du og din kæreste har formodentligt forsikringer i forvejen, men når jeres boligsituation ændrer sig, gør jeres forsikringsbehov det også. Når I flytter sammen, har I fx kun brug for én indboforsikring.

Fortæl os, når I flytter sammen

Hvis I flytter sammen i en ny bolig, så husk at fortælle os det. Så sørger vi for at ændre de forsikringer, som er købt gennem os. 

Husk også at melde flytningen til folkeregistret.

I er dækket på begge adresser
Når I flytter, så dækker indboforsikringen både den gamle og den nye adresse i tre måneder (fra I overtager den nye bolig).Indboforsikring

Med en indboforsikring er både du og din kæreste dækket. Hvis I får børn, vil de også være dækket. Der er derfor ingen grund til at have to indboforsikringer, og I skal derfor opsige en af dem.

Inden I opsiger den ene forsikring, bør I overveje i, hvilket selskab I ønsker at være forsikret hos.

Det er også en rigtig god ide at tænke over:

  • Har en af jer dyr elektronik, som I gerne vil passe ekstra på? Så er det en god ide at supplere med tilvalget 'elektronikskade'.
  • Om I ønsker at supplere med 'udvidet cykelskade'? (hvis en af jer har en ny eller dyr cykel)
  • Har en af jer mange dyre ejendele og møbler? Her vil det være oplagt at se nærmere på 'pludselig skade'. Med dette tilvalg er der hjælp at hente, hvis en af jer fx vælter en dyr vase eller spilder kaffe i sofaen. 

I kan foretage eventuelle ændringer på Min Side.Rejseforsikring

Ligesom indboforsikringen, dækker en rejseforsikring hele husstanden. Hvis I begge har rejseforsikring, kan I derfor trygt opsige den ene.

Vi anbefaler også, at I overvejer, om rejseforsikringen indeholder de dækninger, som I begge har behov for. Måske er det optimalt for jer at supplere med en afbestillingsforsikring eller udvide den til at gælde for hele verden? Vælger I at ændre forsikringen, skal I ikke tegne en ny, men i stedet kontakte os og fortælle, hvilke ændringer I ønsker.

Læs mere om, hvordan du ændrer en forsikring 

For dig med børn

  • Børn er også dækket af rejseforsikringen, hvis de bor på samme folkeregisteradresse som dig. Vi dækker dem uanset alder.
  • Det samme gælder for delebørn - fx når det ene barn bor hos far, og det andet barn bor hos mor, er begge børn medforsikret.
  • Husk altid at oplyse børnenes fulde navne og CPR-nr.