Velkommen i IDA

Hos os er du sammen med ligesindede science-uddannede. Her er der rum til at inspirere hinanden og bidrage til at løse verdens udfordringer.

Vi hjælper dig også med rammerne på dit arbejdsmarked, og du får individuel sparring på bl.a. uddannelse og ansættelsesvilkår.

Gode spørgsmål og svar

Din naturvidenskabelige uddannelse med minimum 3 år på universitetet er adgangsgivende til medlemskab. Du kan blive medlem som studerende, bachelorer og kandidater inden for bl.a. astronomi, biologi, datalogi, fysik, geografi, geologi, idræt, kemi, matematik.

Klik for at se alle optagelsesberettigede uddannelser.

Fik du svar på dit spørgsmål?

I IDA har vi en række faglige netværk, og som medlem kan du melde dig ind i dem, du ønsker. Der er fx specifikke netværk inden for it, matematik, kemi, miljø og bioteknologi. 

Se listen over alle de fagtekniske netværk. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Efter de 3 måneders gratis prøvemedlemskab, afhænger dit fortsatte kontingent for IDA-medlemskabet af din arbejdsmæssige situation; du kan se kontingenterne her.

For de fleste medlemmer kan medlemskabet dog blive en god forretning gennem af bruge medlemskabets rabatter, rådgivning og aktiviteter. Alene på at skifte til IDA Forsikring oplever mange, at kontingentet er mere end tjent hjem.

Klik og og se mulighederne for rabatter og besparelser.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du kan prøve IDA 3 måneder gratis (du må dog ikke have været medlem i løbet af de seneste 24 måneder). I prøveperioden kan du købe forsikringer, få rådgivning, gå til arrangementer og på anden vis få glæde af de mange muligheder, der er som IDA-medlem.

Meld dig ind nu.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Med dit IDA-medlemskab får du adgang til en række rabatter og besparelser på alt fra benzin, hoteller og indkøb til bankaftaler og rådgivning om realkreditoptimering. Det sker på IDA Benefits, der er en verden af kontante fordele.

For mange medlemmer vil kontingentet være tjent hjem på blot at skifte til IDA Forsikring, hvor du vore online forsikringsberegner selv kan tjekke din pris på vores forsikringer.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du kan købe forsikringer gennem vores online forsikringsberegner. Så kan du i ro og mag taste dine behov og få priser og dækninger. Du kan også besøge behovsguiden for at få rådgivning om forsikringer, der passer til netop din livssituation.

Fik du svar på dit spørgsmål?