Undgå, at arven splitter familien

Vidste du, at hver 10. dansker ikke har skrevet et testamente? Et manglende testamente resulterer let i konflikter, den dag arven skal fordeles. TV2's dokumentarserie 'Når arven splitter os' viser tydeligt, hvor grueligt galt det kan gå, hvis familier ikke sikrer sig med et testamente. Med et testamente får du mulighed for at bestemme, hvordan arven skal fordeles, når du ikke længere er her. På den måde opstår der ikke de samme tvivlsspørgsmål mellem de efterladte, da beslutningen om, hvem der skal arve hvad, er truffet. 

Tag stilling, før det for sent

Vi ved, at det ikke er rart at tænke på arv og testamente, men vi anbefaler dig at tage stilling, før det er for sent. I samarbejde med HELP Forsikring tilbyder vi en Arv & Samlivsforsikring, som du bl.a. kan bruge til at få skrevet et testamente. For kun 1.430 kr. om året kan du være med til at forebygge konflikter og undgå, at arven splitter din familie. 

Få professionel rådgivning

Du får 10 timers juridisk rådgivning, som du blandt andet kan bruge til: 

Arvestrid 
 
Få hjælp til og vejledning om, hvordan du undgår at havne i en arvekonflikt. Du kan også få information om dine rettigheder, hvis konflikten er en realitet.
Ægtepagt, samlivskontrakt eller testamente Brug forsikringen til at få udarbejdet en ægtepagt, en samlivskontrakt eller et testamente. På den måde er både du og din partner sikret de bedste vilkår, hvis I bliver skilt, eller når en af jer går bort.