Ulykkesforsikring til studerende

Hvis uheldet er ude, er det rigtig surt ikke at være forsikret. Vi anbefaler dig derfor at købe en Ulykkesforsikring, så du er godt dækket døgnet rundt både ude, hjemme, på studiejobbet, i laboratoriet eller hvor du nu kommer til skade.Vores Ulykkesforsikring dækker dig døgnet rundt, dvs. også på studiejobbet og studiestedet – endda også under laboratorieforsøg, hvis du skulle være så uheldig at komme til skade og få varige mén - allerede fra 5 %. 

Økonomisk er­statning

Økonomisk er­statning

Kommer du til skade, giver forsikringen dig økonomisk kompensation. 

Skader på ski­ferien

Skader på ski­ferien

Du får automatisk dækning for skiskader, når du tegner Ulykkesforsikringen. 

Udgifter til behandling

Udgifter til behandling

Forsikringen betaler dine udgifter til behandlinger - fx til kiropraktor eller fysioterapeut.

Forsikringen dækker

Ulykkesforsikring
Dækning

Forsikringen dækker, hvis du kommer til skade og får varige mén. For at få erstatning skal méngraden være på mindst 5 %.

Dækning for tandskader efter ulykkestilfælde er omfattet af forsikringen. 

Køber du Ulykkesforsikringen, får du dækket udgifter til behandling efter et ulykkestilfælde.

Er du ude for en ulykke, som giver dig varigt mén på 30 % eller mere, er du berettiget til dobbelterstatning. Hvis du fx har valgt en forsikringssum for invaliditet på 1.250.000 kroner og får en méngrad på 30 %, får du udbetalt 750.000 kroner i erstatning gennem Ulykkesforsikringen (2 x 30 % af 1.250.000 kroner).

Dækker alle former for infektion, der opstår i forbindelse med dit arbejde, når et smitsomt stof kommer udefra eller sprøjtes ind i dine øjne, ører eller din mund.

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Forsikringen gælder i hele verden, og du kan få en dækning på enten 750.000 kr. eller 1.250.000 kr. Du får allerede erstatning ved invaliditet på 5 %, og forsikringen dækker også tandskade og behandling. Hvis din kæreste også er studerende, og I har samme folkeregisteradresse, så tilbyder vi din kæreste de samme fordele. 

Den årlige pris er 483,26 kr. (inkl. afgifter) for en dækning på 750.000 kr. og maksimum 807,79 kr. (inkl. afgifter) for en dækning på 1.250.000 kr. Mulighed for dækning af fx farlig sport er naturligvis også til stede.

Spørgsmål og svar

Et ulykkestilfælde forstås ved en pludselig hændelse, der forårsager personskader. Hændelsen behøver ikke at komme udefra i forbindelse med fx skub eller påkørsel, men kan være forårsaget af fx vrid, snublen eller fald.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis du er ude for uheld, der er dækket af forsikringen, bliver erstatningen beregnet ud fra méntabellen

Fik du svar på dit spørgsmål?

Der er mange skader, som kan ende i et varigt mén på 5 %. Det kan fx være sportskader, skader i trafikken og snubleskader. Der er typisk tale om forvridning i ryg, nakke, albue, fodled og knæ eller brud på håndled, albue, forled og knæ. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis du dyrker farlig sport som fx boksning, kitesurfing, bjergbestigning, selvforsvar, faldskærmsudspring, motorsport, kampsport eller lignende ekstreme sportsgrene, er du kun dækket af din Ulykkesforsikring, hvis du samtidig har valgt, at den skal dække ulykker i forbindelse med farlig sport. Det er således en tilvalgsdækning, som du skal have påført din forsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?