Ulykkesforsikring til studerende

Hvis uheldet er ude, er det rigtig surt ikke at være forsikret. Vi anbefaler dig derfor at købe en Ulykkesforsikring, så du er godt dækket døgnet rundt både ude, hjemme, på studiejobbet, i laboratoriet, eller hvor du nu kommer til skade.Vores Ulykkesforsikring dækker dig døgnet rundt, dvs. også på studiejobbet og studiestedet – endda også under laboratorieforsøg, hvis du skulle være så uheldig at komme til skade og få varige mén.

Økonomisk er­statning

Økonomisk er­statning

Kommer du til skade, giver forsikringen dig økonomisk kompensation. 

Dækning for skiskader

Dækning for skiskader

Forsikringen dækker, hvis du kommer til skade på ski og får varige mén.

Udgifter til behandling

Udgifter til behandling

Forsikringen betaler dine udgifter til behandlinger - fx til kiropraktor eller fysioterapeut.

Forsikringen dækker

Ulykkesforsikring
Basisdækning

Ulykkesforsikringen er en heltidsforsikring. Det betyder, at du er dækket døgnet rundt.

Med en forsikringssum på 1.250.000 kr. får du udbetalt 62.500 kr. i erstatning (hvis du kommer ud for en ulykke, som resulterer i en méngrad på 5 %).

Forsikringen dækker, hvis du kommer til skade og får varige mén efter en ulykke. For at få erstatning skal méngraden være på mindst 5 %.

Forsikringen dækker udgifter til behandling af tandskader, der er sket i forbindelse med en ulykke.

Forsikringen dækker behandlinger hos en kiropraktor eller fysioterapeut.

Får du konstateret varigt mén på 30 % eller mere, er du berettiget til dobbelterstatning. Eksempel: et varigt mén på 30 % giver 750.000 kroner i erstatning (2 x 30 % af 1.250.000 kroner).

Dækker alle former for infektion, der opstår i forbindelse med dit arbejde, fx hvis du får et smitsomt stof i dine øjne, ører eller din mund.

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Tilvalg

Tilvalg til ulykkesforsikring
Tilvalg

Vi anbefaler dig at opgradere din forsikring med denne dækning, hvis du kører på motorcykel, scooter eller 45-knallert. Uden forsikringen får du kun halv erstatning.

Tilvalg

Dyrker du fx boksning, selvforsvar, faldskærmsudspring eller motorløb, anbefaler vi dig at tilvælge farlig sport. Se listen over farlige sportsgrene her.

Tilvalg

Forsikringen gælder i hele verden med en dækning på 1.250.000 kr. Du får allerede erstatning ved invaliditet på 5 %, og er også dækket ved tandskade og behandling. Hvis din kæreste også er studerende, og I har samme folkeregisteradresse, tilbyder vi din kæreste de samme fordele. 

Du har naturligvis også mulighed for at supplere med dækningen for 'farlig sport'. Forsikringen bliver lidt dyrere, men til gengæld er du dækket, hvis du kommer til skade i forbindelse med farlig sport. 

Beregn din pris