Ulykkesforsikring til studerende

Hvis uheldet er ude, er det rigtig surt ikke at være forsikret. Vi anbefaler dig derfor at købe en Ulykkesforsikring, så du er godt dækket døgnet rundt både ude, hjemme, på studiejobbet, i laboratoriet, eller hvor du nu kommer til skade.Vores Ulykkesforsikring dækker dig døgnet rundt, dvs. også på studiejobbet og studiestedet – endda også under laboratorieforsøg, hvis du skulle være så uheldig at komme til skade og få varige mén.

Økonomisk er­statning

Økonomisk er­statning

Kommer du til skade, giver forsikringen dig økonomisk kompensation. 

Skader på ski­ferien

Skader på ski­ferien

Du får automatisk dækning for skiskader, når du tegner Ulykkesforsikringen. 

Udgifter til behandling

Udgifter til behandling

Forsikringen betaler dine udgifter til behandlinger - fx til kiropraktor eller fysioterapeut.

Forsikringen dækker

Ulykkesforsikring
Dækning

Forsikringen dækker, hvis du kommer til skade og får varige mén. For at få erstatning skal méngraden være på mindst 5 %.

Dækning for tandskader efter ulykkestilfælde er omfattet af forsikringen. 

Køber du Ulykkesforsikringen, får du dækket udgifter til behandling efter et ulykkestilfælde.

Er du ude for en ulykke, der giver dig et varigt mén på 30 pct. eller mere, er du berettiget til dobbelterstatning. Dobbelterstatning betyder, at du får udbetalt det dobbelte ved varige mén på 30 pct. eller mere.

Eksempel: får du konstateret et varigt mén på 30 pct., får du udbetalt 750.000 kroner i erstatning (2 x 30 pct. af 1.250.000 kroner).

Dækker alle former for infektion, der opstår i forbindelse med dit arbejde. Fx hvis du får et smitsomt stof i dine øjne, ører eller din mund.

Dyrker du farlig sport som fx boksning, selvforsvar, bjergbestigning faldskærmsudspring eller motorløb, er det en rigtig god idé at tilvælge farlig sport som dækning. Uden dækningen får du ikke erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke i forbindelse med farlig sport. 

Tilvalg

Vi anbefaler dig at opgradere din forsikring med denne dækning, hvis du kører på motorcykel, scooter eller 45-knallert. Uden forsikringen får du kun halv erstatning.

Tilvalg

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Forsikringen gælder i hele verden med en dækning på 1.250.000 kr. Du får allerede erstatning ved invaliditet på 5 %, og er også dækket ved tandskade og behandling. Hvis din kæreste også er studerende, og I har samme folkeregisteradresse, tilbyder vi din kæreste de samme fordele. 

Forsikringen koster fra 714,78 kr. (inkl. afgifter) om året for grunddækningen. Du har naturligvis også mulighed for at supplere med dækningen for 'farlig sport'. Forsikringen bliver lidt dyrere, men til gengæld er du dækket, hvis du kommer til skade i forbindelse med farlig sport. 

Spørgsmål og svar

Et ulykkestilfælde forstås ved en pludselig hændelse, der forårsager personskader. Hændelsen behøver ikke at komme udefra i forbindelse med fx skub eller påkørsel, men kan være forårsaget af fx vrid, snublen eller fald.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Din erstatning bliver beregnet udfra méntabellen, hvis du er ude for en dækningsberettiget ulykke.

Eksempel
Har du valgt en invadilitetssum på 1.mio kr., og får du konstateret en méngrad på 10 %, vil du få en erstatning på 100.000 kr.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Der er mange skader, som kan ende i et varigt mén på 5 %. Det kan fx være sportskader, skader i trafikken og snubleskader. Der er typisk tale om forvridning i ryg, nakke, albue, fodled og knæ eller brud på håndled, albue, forled og knæ. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis du dyrker farlig sport som fx boksning, kitesurfing, bjergbestigning, selvforsvar, faldskærmsudspring, motorsport, kampsport eller lignende ekstreme sportsgrene, skal du vælge tilvalgsdækningen 'farlig sport'. På den måde er du dækket, hvis du kommer ud for en ulykke i forbindelse med farlig sport. 

Se den fulde liste over farlige sportsgrene.

Fik du svar på dit spørgsmål?