Sådan øger du din chance for at få tabte ting hjem igen

Et lille klistermærke med en QR-kode kan hjælpe andre mennesker med at finde frem til dig, hvis de falder over din stjålne cykel eller tabte mobiltelefon. Du kan få 15% rabat på Deeples scanbare QR-kode, når du er medlem af IDA Forsikring.Hvis du er så uheldig at tabe eller få stjålet din pung, din cykel eller din mobiltelefon, så er de som regel tabt for evigt. Med Deeple har du nu chancen for at få dine ejendele igen, hvis et andet menneske finder dem. Løsningen består af et lille klistermærke med en QR-kode, som du kan sætte på dine ejendele.

Sådan gør du 

  • For at købe Deeple med rabat via IDA Forsikring, skal du først logge ind på Min side
  • Under ’Mine fordele’ finder du din fordelskode, som du skal taste for at få rabatten.
  • Du skal indtaste din kode, når du bestiller og ser din pris

Med et Deeple-klistermærke kan personer, som finder dine ting, scanne koden og på den måde hjælpe dine ejendele tilbage til dig. Deeple er helt anonymt, så tjenesten udleverer ikke oplysninger om dig, men sætter finderen i kontakt med dig, så du kan få at vide, hvor din tabte ejendel er dukket op.

Deeple har selv lavet en uvidenskabelig test, hvor de ”tabte” 25 sæt nøgler med QR-koden rundt omkring i København. Ved hjælp af venlige mennesker og QR-koden kom 21 af de tabte nøglesæt tilbage igen. Deeple kan sættes på både tasker, cykler, nøgler og også elektronik som iPads og mobiltelefoner.