Tak for din bestilling

Vi er glade for, at du har valgt at beregne pris på en Ulykkesforsikring.

Hvad sker der nu?

Inden længe modtager du en mail med et link fra IDA Forsikring, så du kan købe Ulykkesforsikringen.

Vi anbefaler dig at købe forsikringen på din labtop. Vi arbejder på at gøre det hurtigt og let at købe forsikringen på mobil.

Bliv klogere på forsikringer

Du kan bruge forsikringen fra den dag, du køber den. Det vil sige, at ligeså snart du har accepteret dit tilbud, er forsikringen gyldig. Hvis du har skiftet forsikringsselskab, er du dækket af dit nuværende selskab, indtil vi overtager forsikringen. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om du er dækket eller ej.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis du gerne vil flytte en eller flere forsikringer til IDA Forsikring, sørger vi for at opsige din(e) forsikring(er) for dig.

Eksempel 
Du har en indbo- og en rejseforsikring i Alka, som du gerne vil flytte til IDA Forsikring.

Det første, du skal gøre, er at købe de to forsikringer i vores online beregner. Her skal du vælge ’selskabsskifte’ som årsag til køb af din nye forsikring og oplyse dit nuværende policenummer og forsikringsselskab. Du skal også vælge, hvornår du vil have, at forsikringerne skal træde i kraft. Her kan du vælge mellem 'hurtigst muligt' (også kaldet kort opsigelse) eller 'når mine nuværende forsikringer udløber' (hovedforfald). Hvis du har haft forsikringerne i mindre end et år, koster det som regel et højt gebyr at opsige dem med kort opsigelse. I det tilfælde anbefaler vi, at du vælger 'hovedforfald'.

Herefter opsiger vi de gamle forsikringer for dig.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du kan beholde dine Studieforsikringer så længe, du studerer - uanset alder. Når du er færdig med at studere, kan du beholde forsikringerne, til du bliver 30 år.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis uheldet er ude, og du skal anmelde en skade, skal du kontakte en af vores samarbejdspartnere.

Her kan du se en oversigt over, hvem du skal kontakte i tilfælde af skade. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja, det kan du. Når du køber forsikringerne, skal du angive, at du gerne vil betale via Betalingsservice. Du har her mulighed for at vælge, om du ønsker at betale en gang om året, to gange eller hver 3. måned.

Når du betaler en gang om året, er der ikke noget gebyr. Halvårlig betaling koster et gebyr på 5 % af den årlige pris. Betaling hver 3. måned koster 8 % af den årlige forsikringspris.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Det er nemt at ændre en forsikring. Vil du fx tilføje afbestilling til din Rejseforsikring, skal du blot skrive til os. Du kan også nemt fjerne en dækning, hvis du ønsker det.

Jeg vil gerne ændre min forsikring

Vi sørger for at opdatere din police. Du er naturligvis dækket fra den dag, du ændrer forsikringen.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Når du modtager forsikringspapirer fra os - fx din police og betalingsoversigt - står der Tryg på. 

IDA Forsikring er en forsikringsagentvirksomhed. Det betyder, at vi udbyder vores forsikringer i samarbejde med blandt andet Tryg. Det er derfor, at der står Tryg på din police. Det er også Tryg, der står for at behandle alle skader. Du skal derfor kontakte Tryg, hvis du skal anmelde en skade. Alt andet - fra rådgivning til gode forsikringstips - tager IDA Forsikring sig af. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi tilbyder Indbo-, Rejse- og Ulykkesforsikring i samarbejde med Tryg. For at få et samlet overblik, skal du logge på tryg.dk.
Der kan du blandt andet se

  • hvilke dækninger, du har
  • skader, som du har anmeldt
  • dine personlige oplysninger

Log på tryg.dk.

Fik du svar på dit spørgsmål?