Vind Beoplay P2 højtaler

Vi har nu udtrukket en vinder. Den heldige modtager af en P2-højtaler fra Beoplay er Amanda Jørgensen. Stort tillykke til Amanda, og tak til alle, som har prøvet vores studieberegner.

Når du beregner pris på en forsikring i IDA Forsikrings nye studieberegner, har du mulighed for at deltage i konkurrencen om en Beoplay P2.Sådan gør du

  1. Vælg den forsikring (Indbo, Ulykke, Rejse eller samlet forsikringspakke. StudieHELP er dog ikke med i konkurrencen), som du ønsker at få en pris på.
  2. Svar på nogle spørgsmål, så du får en forsikring, der passer til dine behov.
  3. Gennemfør beregningen.
  4. Når du har gennemført beregningen, skal du udfylde en række informationer om dig selv - blandt andet at du ønsker at deltage i konkurrencen.

Betingelser

Bemærk: Forsikringen StudieHELP er ikke en del af konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med den 1. oktober 2017. Vi finder en vinder ved uvildig lodtrækning blandt alle deltagere i konkurrencen. Vinderens navn bliver offentliggjort på IDA Forsikrings facebookside den 2. oktober 2017.

Bemærk: Præmien – en Beoplay P2 højtaler i farven black – kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne af konkurrencen bliver kontaktet direkte. Når du indvilliger i at deltage i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at IDA Forsikring må offentliggøre dit navn på IDA Forsikrings facebookside, hvis du vinder. Medarbejdere i IDA kan ikke deltage i konkurrencen.

Vær opmærksom på, at vinderen skal betale indkomstskat af præmien. Vinderen er derfor selv er forpligtet til at indberette værdien af præmien (DKK 1299) til SKAT.