Spørgsmål: Børneforsikring

Har du spørgsmål vedrørende børneforsikring, er du havnet det helt rigtige sted. 

Få blandt andet svar på, om forsikringen dækker farlig sport, hvor længe forsikringen dækker dit barn og hvordan børneforsikringen dækker i forhold til børneulykkesforsikringen.

Få svar

Ja. Alle børn under 18 år med en børneforsikring er automatisk dækket ved alle former for sport, uden det koster dig ekstra. Du skal dog være opmærksom på, at tandskader, opstået i forbindelse med kampsport, ikke er dækket. 

Er dit barn over 18 år, skal du kun vælge tilvalg for Farlig sport, hvis dit barn er medlem af en klub for at dyrke en sport, der er kategoriseret som farlig.

Se liste over farlige sportsgrene.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Dit barn er dækket af Børneforsikringen, indtil han/hun fylder 18 år. Efter barnets 18 års fødselsdag anbefaler vi, at han/hun tegner en Ulykkesforsikring.  

Fik du svar på dit spørgsmål?

Børneforsikringen har en fast forsikringssum ved varigt mén på 1. mio. kr.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Forsikringen dækker både fysiske og psykiske varige mén på 5 % eller mere. 

Fysiske varige mén
Fysiske varige mén dækker over de fysiske gener efter et ulykkestilfælde, der ikke forsvinder ved behandling, og som barnet må leve med resten af livet. Det kan fx være sportsskader, skader i trafikken og snubleskader.

Psykiske varige mén
Psykiske varige mén kan blive aktuelt, hvis et medlem af barnets nærmeste familie har været udsat for alvorlig fysisk personskade, været i direkte livsfare eller er afgået ved døden, fx i en bilulykke, drukneulykke eller ved et hjemmerøveri. 

Se forsikringsbetingelser for mere info om, hvornår forsikringen dækker.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi har erstattet børneulykkesforsikringen med en børneforsikring, fordi den dækker dit barn bedre. Er du i tvivl om, hvordan den nye forsikring dækker i forhold til børneulykkesforsikringen, så kan du med fordel læse videre. 

Se, hvordan børneforsikringen dækker ift. børneulykkesforsikringen.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Nej. Tidligere var dit barn dækket af en offentlig ulykkesforsikring, men sådan er det ikke i dag. Det er derfor vigtigere end nogensinde at have en privat ulykkesforsikring, som dækker dit barn, hvis han/hun kommer til skade eller bliver syg. Børneforsikringen dækker dit barn døgnet rundt - også i skole og institution. 

Fik du svar på dit spørgsmål?