Spørgsmål: Husforsikring

Hvad dækker en Husforsikring (villa)? Hvilke tilvalgsdækninger er der? Hvad kan jeg gøre for at forebygge skader i tilfælde af skybrud?

Få gode råd, vejledning og svar på de mest stillede spørgsmål om Husforsikring(villa). Læs, hvad du selv kan gøre for at undgå skader, og hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude. 

Hvad ønsker du hjælp til?

 • Hvad er en Husforsikring?
 • Er solcelleanlæg dækket af min Husforsikring?

  Ifølge forsikringsbetingelserne for din Husforsikring(villa) er dit solcelleanlæg dækket, når det er fastmonteret på ejendommen. Hvis solcelleanlægget er placeret på jorden, skal det være placeret på støbt sokkel eller trykimprægneret træ for at være dækket.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Har det betydning for min forsikring, hvis jeg bygger til?

  De nye kvadratmeter, du bygger til huset, skal også være omfattet af forsikringen. Du skal derfor give os besked, den dato byggeriet starter. Så sørger vi for at tilføje de ekstra kvadratmeter til din husforsikring.

  Du skal blot skrive eller ringe til os, så laver vi ændringen med det samme.

  Vær opmærksom på, at tyveri af byggematerialer (fx tagspær og mursten) og skader, der opstår i forbindelse med byggeriet ikke er dækket af husforsikringen. Her bør du overveje at supplere med en entrepriseforsikring.

  Du kan læse mere og bestille tilbud på en entrepriseforsikring på tryg.dk.

  Fik du svar på dit spørgsmål?