Spørgsmål: Behandlingsforsikring

Hvad er en Behandlingsforsikring? Hvad betyder behandlingsgaranti, og har jeg mulighed for at blive behandlet i udlandet?

Vidste du, at du kan få hjælp til at løse det meste online? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til Behandlingsforsikringen. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. 

Hvad ønsker du hjælp til?

 • Hvad er en behandlingsforsikring?
 • Hvordan køber jeg forsikringen?

  Du kan ikke købe forsikringen gennem vores online beregner. Ønsker du at tegne en forsikringen, skal du udfylde et ansøgningsskema.

  Du finder ansøgningsskemaet på Lån og Spars hjemmeside.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Foregår behandlingen på et privathospital?

  Ja, du bliver undersøgt og modtager behandling på et privathospital eller på en privatklinik, som Mølholm samarbejder med.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Kan jeg få behandling i udlandet?

  Når du har tegnet forsikringen, kan du blive behandlet på hospitaler og klinikker i Skandinavien og Tyskland. Vælger du at blive behandlet i Danmark, kan du frit vælge mellem de behandlingssteder, som Mølholm har indgået aftale med. Vælger du at blive behandlet i andre skandinaviske lande eller Tyskland, skal du aftale behandlingsstedet med Mølholm.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Er der situationer, hvor forsikringen ikke dækker?

  Forsikringen dækker ikke i de tilfælde, hvor du har fremkaldt skaden med vilje eller ved grov uagtsomhed. Behandlingsforsikringen dækker heller ikke, hvis du dyrker professionel sport og har det som hovederhverv (dokumenteres i form af lønindtægt) og kommer til skade.

  Fik du svar på dit spørgsmål?