Samarbejdspartnere

Vi tilbyder dig og din familie forsikringer med gode dækninger til lavere priser i samarbejde med en række forsikringsselskaber.

IDA Forsikring er en selvstændig forening med egen bestyrelse, og derfor er det os, som bestemmer hvilke produkter og prisniveau, vi tilbyder. Vi samarbejder med Tryg Forsikring A/S, Topdanmark, Mølholm Forsikring, Aon, Dansk Tandforsikring og Help Forsikring, og vi kan holde priserne på et meget lavt niveau, fordi vores medlemmer passer rigtig godt på deres ting, og fordi IDA Forsikring bliver drevet særdeles effektivt.

Hvad betyder det for dig som medlem?

Vi tilbyder dig billigere forsikring, og når du kontakter os for at få rådgivning, udarbejder et forsikringstilbud eller ønsker at købe en forsikring, vil du altid komme til at tale med en af vores egne rådgivere i IDA Forsikring; eneste undtagelser er erhvervsforsikringer, der håndteres af Aon, og ejerskifteforsikringer, der håndteres af Tryg Forsikring. Selve behandlingen af skader foregår hos vores samarbejdspartnere, hvor din forsikring er tegnet via IDA Forsikrings aftaler. Derfor fremgår vores samarbejdspartneres navne på dine policer og forsikringsoversigter; hvis vi udbyder din forsikring i samarbejde med fx Tryg Forsikring, vil Tryg Forsikrings navn fremgå på din police og respektive forsikringsoversigt. 

Hvem arbejder IDA Forsikring sammen med?

IDA Forsikring har indgået et partnerskab med Tryg Forsikring om størstedelen af vores forsikringer, mens aftaler om andre privat- og erhvervsforsikringer er indgået med vores øvrige samarbejdspartnere. Her kan du se, hvem vi samarbejder med omkring de forsikringer, der svarer til dine behov.

Privatforsikringer

Erhvervsforsikringer