Samarbejdspartnere

Vi tilbyder dig og din familie forsikringer med gode dækninger til lavere priser i samarbejde med en række forsikringsselskaber.

IDA Forsikring er en selvstændig forening med egen bestyrelse, og derfor er det os, som bestemmer hvilke produkter og prisniveau, vi tilbyder. Vi samarbejder med Tryg Forsikring A/S, Topdanmark, Mølholm Forsikring, Aon, Dansk Tandforsikring og Help Forsikring, og vi kan holde priserne på et meget lavt niveau, fordi vores medlemmer passer rigtig godt på deres ting, og fordi IDA Forsikring bliver drevet særdeles effektivt.

Hvad betyder det for dig som medlem?

Vi tilbyder dig billigere forsikring, og når du kontakter os for at få rådgivning, udarbejder et forsikringstilbud eller ønsker at købe en forsikring, vil du altid komme til at tale med en af vores egne rådgivere i IDA Forsikring; eneste undtagelser er erhvervsforsikringer, der håndteres af Aon, og ejerskifteforsikringer, der håndteres af Tryg og FRIDA Forsikring. Selve behandlingen af skader foregår hos vores samarbejdspartnere, hvor din forsikring er tegnet via IDA Forsikrings aftaler. Derfor fremgår vores samarbejdspartneres navne på dine policer og forsikringsoversigter; hvis vi udbyder din forsikring i samarbejde med fx Tryg Forsikring, vil Tryg Forsikrings navn fremgå på din police og respektive forsikringsoversigt. 

Hvem arbejder IDA Forsikring sammen med?

IDA Forsikring har indgået et partnerskab med Tryg Forsikring om størstedelen af vores forsikringer, mens aftaler om andre privat- og erhvervsforsikringer er indgået med vores øvrige samarbejdspartnere.

Her kan du se, hvem vi samarbejder med omkring de forsikringer, der svarer til dine behov.

Privatforsikringer

Erhvervsforsikringer

Hvor kan du få overblik over dine forsikringer?

Tilbyder vi forsikringen i samarbejde med Tryg, skal du logge på 'Min side' via tryg.dk. 

Har du tegnet en forsikring, som vi tilbyder i samarbejde med en af de øvrige partnere, kan du (på nuværende tidspunkt) desværre ikke få et samlet overblik. Det er derfor vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.