Samarbejdspartnere

Vi formidler forsikringer med gode dækninger til lavere priser til dig og din familie. Det sker i samarbejde med en række forsikringsselskaber.

IDA Forsikring er en selvstændig forening med egen bestyrelse, og derfor er det os, som bestemmer hvilke produkter og prisniveau, vi tilbyder. Vi formidler forsikringer i samarbejde med Tryg, Topdanmark, ADIS, FRIDA Forsikring Agentur og Dansk Tandforsikring. Vi kan holde priserne på et meget lavt niveau, fordi vores medlemmer passer rigtig godt på deres ting, og fordi IDA Forsikring bliver drevet særdeles effektivt.

Hvad betyder det for dig som medlem?

Vi formidler billigere forsikringer til dig, og når du kontakter os for at få rådgivning, udarbejder et forsikringstilbud eller ønsker at købe en forsikring, vil du altid komme til at tale med en af vores egne rådgivere i IDA Forsikring; eneste undtagelser er erhvervsforsikringer, der håndteres af ADIS, og ejerskifteforsikringen, der håndteres af FRIDA Forsikring Agentur.

Selve behandlingen af skader foregår hos vores samarbejdspartnere, hvor din forsikring er tegnet gennem IDA Forsikrings aftaler. Derfor fremgår vores samarbejdspartneres navne på dine policer og forsikringsoversigter; hvis vi udbyder din forsikring i samarbejde med fx Tryg, vil deres navn fremgå på din police og respektive forsikringsoversigt. 

Hvem arbejder IDA Forsikring sammen med?

IDA Forsikring har indgået et partnerskab med Tryg om størstedelen af vores forsikringer, mens aftaler om andre privat- og erhvervsforsikringer er indgået med vores øvrige samarbejdspartnere.

Her kan du se, hvem vi samarbejder med omkring de forsikringer, der svarer til dine behov.

Privatforsikringer

Erhvervsforsikringer i samarbejde med ADIS

Hvor kan du få overblik over dine forsikringer?

Hvis vi tilbyder forsikringen i samarbejde med Tryg, skal du logge på Min side.

Har du købt en forsikring, som vi tilbyder i samarbejde med en af de øvrige partnere, kan du (på nuværende tidspunkt) desværre ikke få et samlet overblik. Det er derfor vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.