Rejseforsikring for studerende - købt før den 3. september 2018

Her kan du læse, hvordan din Rejseforsikring dækker og downloade betingelser. 

Rejseforsikring (årsrejse)
Europa
Verden

Rejseforsikringen (årsrejse) for Europa dækker de lande, der er omfattet af det blå EU-syge­sikringskort. Forsikringen for verden dækker øvrige lande.

Europa

Verden

Forsikringen kan dække alle i husstanden; også hvis fx ægtefælle og børn rejser uden dig som forsikringstager.

Husstanden

Husstanden

Forsikringen dækker rejser af en varighed på op til 60 dage. Er du væk i mere end 60 dage, anbefaler vi dig, at du kontakter Tryg, som kan afgøre, om du kan få forlænget din forsikring. Se 'Spørgsmål og svar', hvis du vil vide mere om, hvordan du forlænger Rejseforsikringen.

Rejser op til 60 dage

Rejser op til 60 dage

Forsikringen dækker selvrisikoen på 10.773 kr. (2018), hvis du får en kaskoskade på lejet bil i udlandet. 

Med rejsegaranti er du sikret en erstatningsrejse eller erstatning for ødelagt rejsedøgn, hvis du ikke kan deltage i feriens planlagte aktiviteter på grund af fx et brækket ben, en forstuvning eller lignende. 

Vær opmærksom på, at rejsegaranti – herunder erstatningsrejse og erstatning for ødelagt rejsedøgn bortfalder (for hele rejsens længde), hvis du forlænger din Rejseforsikring til at dække i mere end 60 dage. 

Det kan du læse mere om i betingelserne.

Forsikringen dækker, at dine medforsikrede rejseledsagere kan blive hos dig, hvis du bliver syg.

Forsikringen dæk­­ker ekstraudgifter i tilfælde af evakuering og/eller ufrivilligt ophold, hvis en dansk, offentlig myndighed opfordrer til evakuering. Du får også erstatning, hvis de lokale myndigheder opfordrer dig til at forlade det sted, hvor du opholder dig, eller de ufrivilligt tilbageholder dig.

Deltager du i farlig sport i forbindelse med en rejse, kan du få erstatning, hvis du kommer ud for et uheld/en ulykke. Du kan fx få dækning for følgende sportsgrene/aktiviteter: 

  • Bjergbestigning
  • Boksning
  • Faldskærmsudspring
  • Kitesurfing
  • Paraglidning
  • River rafting

Se den fulde liste over sportsgrene/aktiviteter som du kan få dækket.

Forsikringen dækker, hvis du uden egen skyld kommer for sent til et offentligt eller til rejse­­arrangørens transport­middel.

Forsikringen dækker bagageforsinkelse, hvis den er forsinket mere end fem timer.

Forsikringen dækker udgifter til hjemrejse, hvis et familiemedlem pludseligt bliver alvorlig syg. Er du kørt på ferie i egen bil i Europa, sørger vi også for, at bilen og evt. campingvogn kommer hjem.

Forsikringen dækker hjemtransport til Danmark ved sygdom, tilskadekomst og dødsfald.

Hvis du rejser som den eneste i din husstand, er din ven eller veninde også dækket af din Rejse­forsikring (årsrejse). Vær opmærksom på, at I skal rejse både ud og hjem sammen.

Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillings­forsikring.

Læs mere om afbestillingsforsikring. 

Tilvalg

Tilvalg

Skemaerne er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.