Påhængsvogns- og Trailerforsikring

Med en forsikring til din påhængsvogn eller trailer behøver du ikke bekymre dig, hvis den skulle blive beskadiget i forbindelse med fx en brand. 



OBS! Brandforsikringen er obligatorisk og dækker blandt andet mod skader, der opstår i forbindelse med brand, lynnedslag eller kortslutning. Supplér med Kaskoforsikringen, hvis du ønsker ekstra tryghed – fx hvis traileren bliver stjålet eller udsat for hærværk.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikring

Vælg kasko, hvis du vil have dækning for skader, der opstår som følge af fx tyveri eller hærværk.

Dækker også i udlandet

Dækker også i udlandet

Forsikringen dækker også, hvis skaden på din påhængsvogn eller trailer sker i udlandet.

Retshjælps­forsikring

Retshjælps­forsikring

Få hjælp af en advokat, hvis du skal sælge din trailer, og der opstår en konflikt.

Hvad dækker Påhængsvogns- og trailerforsikringen?

Skemaerne er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Påhængsvogns- og trailerforsikring
Altid med

Brandforsikringen dækker skader på din påhængsvogn eller trailer, der opstår i forbindelse med brand, eksplosion, lynnedslag og kortslutning. Forsikringen er obligatorisk, og du kan derfor ikke fravælge den.

Tilvalg

Med en Kaskoforsikring har du mulighed for at få erstatning, hvis din påhængsvogn eller trailer kommer til skade i forbindelse med et uheld, tyveri eller hærværk. Hertil hører også en Redningsforsikring, som er behjælpelig, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Du kan også få retshjælp, hvis der fx opstår en konflikt i forbindelse med et salg.