Skal du rejse til Filippinerne eller USA?

Skal du rejse til USA eller Filippinerne inden for de nærmeste par dage? Se her, hvordan afbestilling dækker og hvordan du får akut hjælp. 

Rejser til Filippinerne

Super tyfonen Mangkhut har ramt Filipinerne og berører Cagayan og Isabela provinserne, nogle hundrede kilometer fra Manila. Det berørte område er mandag blevet udvidet til også at omfatte Hong Kong og det sydlige Kina, herunder - men ikke begrænset til - Yangjiang, Maoming, Yulin, Guigang og Nanning. 

Vi opfordrer vores medlemmer, der enten er i de berørte områder, eller der skal til de berørte områder indenfor den nærmeste tid, til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier.

Er I på nuværende tidspunkt allerede i de berørte områder, så opfordrer vi jer til hele tiden at holde jer orienteret og følge de lokale myndigheders anvisninger. 

Vi dækker afbestilling og evakuering til og med mandag den 1. oktober 2018. 

Rejser til USA

Orkanen Florence er på vej mod USA's østkyst og forventes at gå i land fredag, som forventeligt en kategori 4 eller 3 orkan. I staterne North Carolina, South Carolina, Maryland, Virginia, og i Washington er der erklæret undtagelsestilstand og i South Carolina er der fx beordret tvungen evakuering af over 1 million indbyggere. 

Vi opfordrer vores medlemmer, der enten er i de berørte områder, eller der skal til de berørte områder indenfor den nærmeste tid til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier. Er I på nuværende tidspunkt allerede i de berørte områder, så opfordrer vi jer til hele tiden at holde jer orienteret og følge de lokale myndigheders anvisninger. 

Vi dækker afbestilling og evakuering til og med mandag den 1. oktober 2018.

Ønsker du at afbestille din rejse?

  • Ønsker du at afbestille, skal du først kontakte dit rejsebureau/flyselskab for at undersøge muligheden for ombookning eller refusion af billetten.
  • Kan de ikke hjælpe, så dækker vi evakuering fra stedet samt afbestilling af rejsen.
  • Afbestilling forudsætter, at du har dækningen på din Rejseforsikring.

Akut hjælp og evakuering

Hvis du befinder dig i et af de berørte områder og har akut brug for hjælp, kan du altid kontakte Tryg Alarm på telefon +45 44 68 82 00. Tryg Alarm har åbent døgnet rundt.