Nyt hus eller tilbygning - sådan skal du forholde dig

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg får en tilbygning til mit hus eller er ved at bygge et helt nyt hus? Læs videre og få svar.

Har det betydning for min nuværende husforsikring, hvis jeg bygger til?

De nye kvadratmeter, som dit hus får, er ikke automatisk dækket af din nuværende Husforsikring. Hvis de nye kvadratmeter skal være omfattet af forsikringen, skal du give os besked senest den dato, som byggeriet starter. Vi sørger derefter for at tilføje de ekstra kvadratmeter til din Husforsikring, så de også er dækket.

Du kan fortælle os om ændringen ved at skrive eller ringe til os.

Er det nødvendigt at købe en husforsikring, mens jeg bygger et nyt hus?

Ja, du kan med fordel købe en husforsikring, som dækker allerede, mens byggeriet står på. Du kan vælge at købe dækning for Brandskade samt Stormskade (en del af tilvalget Grunddækning).

Læs mere om vores Husforsikring. 

Overvej Mere Tryghed

Skal byggematerialerne også være dækket, skal du købe tilvalget Mere tryghed. Med dette tilvalg vil dine byggematerialerne være dækket, når de befinder sig på grunden og skal bruges til at bygge eller renovere huset.

Overvej at investere i en entrepriseforsikring

Når du bygger til eller bygger et nyt hus, anbefaler vi dig altid at overveje at købe en entrepriseforsikring, da den dækker langt mere end tilvalget Mere Tryghed. 

Læs mere om entrepriseforsikringen.