Job i IDA Forsikring

Ledige stillinger 

Du kan se ledige stillinger her.

Jobagent

Hvis du gerne vil have besked, når vi har en ledig stilling, der matcher dine jobønsker og kvalifikationer, kan du oprette en Jobagent.

Opret en Jobagent her.

Uopfordrede ansøgninger

Du kan også sende os en uopfordret ansøgning.

Send en uopfordret ansøgning her.

IDA Forsikring som arbejdsplads

IDA Forsikring er en medlemsfordel for IDAs medlemmer. Vi står for gode dækninger til lave priser. Som selvstændig forening arbejder IDA Forsikring for IDAs medlemmer. 

Medlemmerne kan selvbetjene sig i udstrakt grad, og når de har behov for rådgivning, står vores hold af dygtige forsikringsrådgivere klar. Behandling af skader foretages af de forsikringsselskaber, vi samarbejder med: Tryg, Topdanmark, ADIS, FRIDA Forsikring, Agentur og Dansk Tandforsikring. 

Læs mere om IDA Forsikring

Udvikling

Medarbejdere og chefer aftaler løbende kompetenceudvikling, som både tilgodeser den enkelte afdelings arbejdsopgaver, mål og strategier og medarbejderens behov for udvikling. Formået er, at medarbejderens værdi på arbejdsmarkedet kan bevares – og helst øges – under ansættelsen i IDA.

Kompetenceudviklingen planlægges individuelt og fleksibelt, og vi lægger stor vægt på, at udviklingen sker gennem:

  • Uddannelse og læring på jobbet gennem deltagelse i projekter, netværk, samarbejde med andre kolleger på tværs af organisationen, nye opgaver og intern rokering.

  • Uddannelse og læring gennem interne og eksterne kurser.

Vores ønske er, at samspillet mellem målrettet kompetenceudvikling og udfordrende opgaver er med til at udvikle medarbejderne, så de mærker, at de vokser med opgaverne og det ansvar, der følger med.