Vi er blevet forældre

Som nybagte forældre er der et hav af spørgsmål, der melder sig – hvad skal den lille ny hedde, og hvordan skal børneværelset indrettes? 

Med spørgsmålene følger også et stort ansvar. Derfor er det godt at tjekke forsikringerne og overveje, hvordan du skaber de tryggeste rammer for barnet. 

Har du en købt børneforsikring?

Vi anbefaler, at du køber en børneforsikring. I 2011 blev det besluttet, at kommunerne ikke længere må tegne kollektive ulykkesforsikringer til skoler eller institutioner. Det er derfor meget vigtigt at have en privat ulykkesforsikring, som hjælper, hvis ulykken sker. 

Forsikringen er gratis i dit barns første leveår.

Du kan tegne forsikringen gennem vores online forsikringsberegner, men du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, hvis vi skal gøre det for dig.

Barnet er omfattet af indboforsikringen

Din indboforsikring dækker alle i husstanden og dermed også den lille ny. Barnet vil være omfattet af standarddækningen, men også af de tilvalgsdækninger, som I eventuelt har valgt.

Når du er på barsel

Hvis du ikke allerede er gået på barsel, så ligger den sikkert lige om hjørnet. For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet en række gode råd til din barsel og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Få mere info om barsel og forsikringer.