Indboforsikring - købt før den 3. september 2018

Her kan du se, hvordan din Indboforsikring dækker og downloade betingelser. 

Indboforsikring
Grunddækning

Indboforsikringen dækker dit indbo og private ejendele, hvis de skulle blive ødelagt eller forsvinde i forbindelse med brand, tyveri, kortslutning eller vandskade. 

Cykler op til 14.700 kr. pr. cykel (index 2018) er dækket af Indboforsikringen. Koster dine cykler mere, anbefaler vi dig at købe Udvidet dækning for cykler.  

Forsikringen inkluderer IDA TRYGhed, som består af en række fordelagtige dækninger - blandt andet kan du få hjælp, hvis nogen har misbrugt din identitet

Læs mere om IDA TRYGhed og hvilke fordele, du har adgang til. 

Retshjælp er behjælpelig, hvis der opstår et forhold, som du og den involverede part ikke kan blive enige om. Her skal sagen afgøres ved retten, men via retshjælpen kan du få retssagens udgifter dækket. 

Du kan få psykologisk krisehjælp, hvis du eller en person i husstanden skulle få brug for det. 

Ansvarsdækningen er behjælpelig, hvis du eller en anden person som bor i husstanden, kommer til at gøre skade på andre personer, andres dyr eller ting.

Bor du i ejer-, andels- eller lejebolig, kan du med fordel tegne en Udvidet forsikring for bygningsdele. Det er et krav, at du har vedligeholdelsespligten, og at ejendommens forsikring ikke dækker skaden. Forsikringen dækker skader på bygningsdele eller installationer som fx paraboler, antenner, skjulte rør og vaskemaskiner. Sker der en skade på rør, som er over 20 år gamle, er der en selvrisiko på 2.500 kr. 

Tilvalg

Supplér med en Fejl- og uheldsforsikring og få erstatning, hvis dit elektronik pludselig går i stykker. 

Tilvalg 

Dækning for sanitet er et tilvalg, som dækker skader på WC-kumme, cisterne, bidét, vask eller badekar. Vær opmærksom på, at nogle ejendomme har en forsikring, som dækker disse skader. 

Bor du i hus/villa, er sanitet en del af Husforsikringens grunddækning.

Tilvalg

Vælg dette tilvalg, hvis du ønsker dækning for ødelagte vinduer, indmurede spejle, glas i fastmonterede skabe og keramiske kogeplader. Dækningen omfatter også glas i fx drivhus eller glasparti på altan, hvis du som lejer, andelshaver eller ejerlejlighedshaver har vedligeholdelsespligten. Vær opmærksom på, at nogle ejendomme har en forsikring, som dækker disse skader. 

Bor du i hus/villa, er glasskader omfattet af Husforsikringens grunddækning.

Tilvalg

Når du har cykler, som koster mere end 14.700 kr. (indeks 2018), anbefaler vi, at du køber udvidet dækning. Med en udvidet dækning får du dækket cykler op til 50.000 kr.

Tilvalg

Vi dækker guld, sølv, platin og frimærkesamlinger på grunddækningen med 15 % af den samlede forsikringssum. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, kan du udvide din forsikring, så du kan få dækket 20 %, 30 %, 40 % eller 50 %. 

Tilvalg

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.