Vores rolle som formidler

IDA Forsikring formidler billige forsikringer med gode dækninger til dig og din familie. 

Det betyder, at du bliver medlem af IDA Forsikring og køber dine forsikringer gennem IDA Forsikring, som igen køber forsikringerne hos udvalgte samarbejdspartnere.

Du kan se alle vores samarbejdspartnere her.

Forsikringerne ligner helt generelt dem, du kan købe andre steder; blot til lavere priser. Som formidler kan vi sikre dig de bedste samarbejdspartnere baseret på det samlede forsikringsbehov blandt alle IDA Forsikrings medlemmer. Vi forhandler gruppeordninger med disse samarbejdspartnere på baggrund af den homogene adfærd blandt vores medlemmer. Den ordning sikrer dig gode priser og vilkår.

Når du møder IDA Forsikring, er det vores professionelle rådgivere, du taler med om dine forsikringsbehov. Rådgiverne sørger fx for at tilbyde dig de rette dækninger, så du hverken er under- eller overforsikret. Hvis du får en skade, som dine forsikringer skal dække, varetager vores samarbejdspartnere skadebehandlingen.

Forsikringer, der dækker det, du forventer

Vi bestræber os hele tiden på at formidle forsikringer, der har dækninger, som svarer til det behov, de fleste har i dag – og som ikke mindst også lever op til vores medlemmers forventning om at kunne vælge særlige dækninger. Det betyder, at du har mulighed for at træffe en række tilvalg som fx:

  • Ekstra dækning mod rotteangreb og -indfangning.
  • Dækning af vandskader fra synlige installationer.
  • Bolighjælp for at undgå kommende skader fra fx fygesne på loftet.
  • Dækning ud over kaskoskader på leasingbiler.
  • Ung bag rattet med 17-26-årige bilister uden øget selvrisiko.
  • Dækning af skader på parkerede biler.

Du kan vælge forskellige tilvalg ud over de gældende grunddækninger. Tilvalgene formidler vi på forskellige forsikringsprodukter som fx Bilforsikring og Husforsikring, og du kan selv foretage tilvalget på vores forsikringsberegner.

Vælg selv

En stor del af vores medlemmer efterspørger onlineløsninger og vælg selv-løsninger, så de i høj grad selv kan sammensætte de forsikringer og dækninger, der er relevante for dem. På vores Forsikringsberegner kan du nemt og enkelt vælge de ønskede dækninger på de forsikringer, som vi formidler. Efter valget kan du købe forsikringerne online med NemID, og du kan være dækket med det samme.