Login og se dine forsikringer

Login via Tryg Forsikring og få et overblik over hvilke forsikringer, du har.

Vi sikrer, at du altid hurtigt og nemt kan få et samlet overblik over præcis hvilke forsikringer, du har tegnet i Tryg via IDA Forsikring.

Du kan også se hvilke skader, du tidligere har anmeldt, og hvilke personlige oplysninger, vi har om dig. 

Vær opmærksom på, at du på Min Side kun kan se eksisterende forsikringer. Har du spørgsmål eller ønsker du at ændre, opsige eller købe en ny forsikring, skal det være via idaforsikring.dk.

Husk, at du også kun kan se de forsikringer, vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Se hvem vi også arbejder sammen med.Spørgsmål til min forsikringsoversigt

'Min Side' er en del af tryg.dk, og du kan derfor kun se de forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg.

Det betyder, at følgende forsikringer ikke fremgår på 'Min side' (vi udbyder disse i samarbejde med andre partnere).

Har du en eller flere af disse forsikringer, er det vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Nej, du har også mulighed for at se din samlevers, ægtefælles og/eller hjemmeboende børns forsikringer. Det eneste, det kræver er, at I inde på Min Side (på tryg.dk) giver tilladelse (fuldmagt) til det. 

Start med at logge ind på Min side, hvorefter I hver især giver fuldmagt til, at I må se hinandens forsikringer. Når I har givet tilladelse, kan I fremover se alle jeres forsikringer, når I er logget på Min Side. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

I din forsikringsoversigt kan du kun se de forsikringer, du selv er forsikringstager på.

Bemærk også at forsikringer,

Fik du svar på dit spørgsmål?

De præmier (priser), der står på din forsikringsoversigt, er ikke inklusive alle afgifter og gebyrer. Det betyder, at den præmie, der står på oversigten, er forskellig fra den præmie, du reelt skal betale.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du har modtaget flere forsikringsoversigter, hvis

  • både du og din samlever/ægtefælle har forsikringer hos os. Har I fx begge en Ulykkesforsikring, vil I hver især modtage en forsikringsoversigt.
  • Du har flere rabataftaler: guld-, kandidat- og/eller studierabat.
Fik du svar på dit spørgsmål?

Der kan ske meget på et år. Dine forsikringer skal følge med, når behovene ændrer sig. Tænk på dine kære, din bil, dit hus, dine rejser og andet, der betyder noget. Er du usikker på dine behov, anbefaler vi vores behovsguide. I forsikringsberegneren kan du se priser og dækninger og købe dine forsikringer nemt og hurtigt. Du kan også kontakte os på 70 21 01 91, hvis du har brug for hjælp til at få afklaret dine behov. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Din bilforsikring fremgår ikke på oversigten, hvis du har købt den for nylig. Vi bestræber os på at lave din police inden for tre uger, og så snart du modtager den, vil du også kunne se den, når du logger på ’Min Side’.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Har du flere rabataftaler hos os, modtager du en forsikringsoversigt for hver rabataftale. 

Eksempel:

Er du studerende, vil din Indbo- og Ulykkesforsikring være på en studieaftale og har du også en bil, vil Bilforsikringen være på en guldaftale.

Det betyder, at du får to forsikringsoversigter: en med dine studieforsikringer (indbo og ulykke) og en med din Bilforsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?