Login og se dine forsikringer

Login via Tryg Forsikring og få et overblik over hvilke forsikringer, du har via IDA Forsikring.

Vi sikrer, at du altid hurtigt og nemt kan få et samlet overblik over præcis hvilke forsikringer, du har tegnet i Tryg via IDA Forsikring.

Du kan også se hvilke skader, du tidligere har anmeldt, og hvilke personlige oplysninger, vi har om dig. Husk at du kun kan se de forsikringer, som du selv er forsikringstager på.

Vær opmærksom på, at du på Min Side kun kan se eksisterende forsikringer. Har du spørgsmål eller ønsker du at ændre, opsige eller købe en ny forsikring, skal det være via idaforsikring.dk.

Husk, at du også kun kan se de forsikringer, vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Se hvem vi også arbejder sammen med.Spørgsmål til min forsikringsoversigt

Når du logger på 'Min side', kan du kun se de forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Fx tilbyder vi Arv & Samlivforsikringen sammen med HELP Forsikring, og den vil du derfor ikke kunne se, når du logger ind. 

Du kan ikke få overblik over følgende forsikringer på 'Min side':

Har du en eller flere af disse forsikringer, er det vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Nej, du har også mulighed for at se din samlevers, ægtefælles og/eller hjemmeboende børns forsikringer. Det eneste, det kræver er, at I inde på Min Side (på tryg.dk) giver tilladelse (fuldmagt) til det. 

Start med at logge ind på Min side, hvorefter I hver især giver fuldmagt til, at I må se hinandens forsikringer. Når I har givet tilladelse, kan I fremover se alle jeres forsikringer, når I er logget på Min Side. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

I din forsikringsoversigt kan du kun se de forsikringer, du selv er forsikringstager på.

Bemærk også at forsikringer,

Fik du svar på dit spørgsmål?

De præmier (priser), der står på din forsikringsoversigt, er ikke inklusive alle afgifter og gebyrer. Det betyder, at den præmie, der står på oversigten, er forskellig fra den præmie, du reelt skal betale. Samtidig skal du være opmærksom på, at præmierne er for 2016. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du har modtaget flere forsikringsoversigter, hvis

  • både du og din samlever/ægtefælle har forsikringer hos os. Har I fx begge en Ulykkesforsikring, vil I hver især modtage en forsikringsoversigt.
  • Du har flere rabataftaler: guld-, kandidat- og/eller studierabat.
Fik du svar på dit spørgsmål?

Der kan ske meget på et år. Dine forsikringer skal følge med, når behovene ændrer sig. Tænk på dine kære, din bil, dit hus, dine rejser og andet, der betyder noget. Er du usikker på dine behov, anbefaler vi vores behovsguide. I forsikringsberegneren kan du se priser og dækninger og købe dine forsikringer nemt og hurtigt. Du kan også kontakte os på 70 21 01 91, hvis du har brug for hjælp til at få afklaret dine behov. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi får ikke automatisk besked, når du køber ny bil. Du skal derfor huske at oprette et nyt forsikringstilbud til bilen. Har du accepteret et tilbud inden for de sidste seks uger, skal du ikke foretage dig noget. Så er policen på vej til dig.

Har du ikke accepteret et tilbud, skal vi bede dig gøre det. Derefter retter vi policen til og opretter en forsikring på din bil.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Fortæl os, når du har fået ny mailadresse, nyt telefonnummer, skifter adresse eller ændrer arbejdsfunktion. Så kan vi bedre skræddersy tilbud og informationer, der passer netop til dig. På mit.ida.dk kan du få mere ud af dit medlemskab.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Har du flere rabataftaler hos os, modtager du en forsikringsoversigt for hver rabataftale. 

Eksempel:

Er du studerende, vil din Indbo- og Ulykkesforsikring være på en studieaftale og har du også en bil, vil Bilforsikringen være på en guldaftale.

Det betyder, at du får to forsikringsoversigter: en med dine studieforsikringer (indbo og ulykke) og en med din Bilforsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?