Børneulykkesforsikring

Når dit barn er fyldt et år, er det en god idé at investere i en selvstændig Børneulykkesforsikring. Så er dit barn sikret, hvis han eller hun skulle komme ud for en ulykke. Vidste du, at dit første barn kan medforsikres gratis i et år på din Ulykkesforsikring? Det eneste, du skal gøre, er at give os dit barns navn og CPR-nummer.

Når barnet fylder 1 år, skal der tegnes en selvstændig Børneulykkesforsikring. Børneulykkesforsikringen dækker hele døgnet og dermed også, når barnet er i institution.

Første år er gratis

Første år er gratis

Gennem din ulykkesforsikring kan du medforsikre dit barn gratis det første leveår. 

Dækket 24/7

Dækket 24/7

Børneulykkesforsikringen dækker barnet døgnet rundt - også når han/hun er i institution.

Dobbelterstatning

Dobbelterstatning

Ved méngrad på 30 % eller mere er barnet berettiget til at få dobbelterstatning. 

Forsikringen dækker

Børneulykkesforsikring
Dækning

Kommer barnet ud for en ulykke, der giver varige mén over 5 %, har I ret til erstatning.

Forsikringen giver 20.000 kr. til begravelsesudgifter.

Tandskader efter ulykkestilfælde er omfattet af Børneulykkesforsikringen. 

Dit barn får betalt de udgifter, som opstår i forbindelse med fx behandling hos en kiropraktor eller fysioterapeut.

Hvis dit barn i forvejen er døv/har stærkt nedsat hørelse på det ene øre eller er blind/har stærkt nedsat syn på det ene øje, kan du vælge at supplere Ulykkesforsikringen med en øje-/øredækning. I tilfælde af en ulykke, hvor barnet mister hørelsen eller synet på det raske øre eller øje, får I højere erstatning, end I ellers ville have fået. 

Tilvalg

Dyrker dit barn farlig sport som fx boksning, selvforsvar, bjergbestigning faldskærmsudspring eller motorløb, er det en rigtig god idé at tilvælge farlig sport som dækning. Uden dækningen får du ikke erstatning, hvis dit barn skulle komme ud for en ulykke i forbindelse med farlig sport. 

Tilvalg

Er dit barn ude for en ulykke, som giver varigt mén på 30 % eller mere, er han/hun berettiget til dobbelterstatning. Hvis du fx har valgt en forsikringssum for invaliditet på 1.250.000 kroner, og barnet får en méngrad på 30 %, får I udbetalt 750.000 kroner i erstatning gennem Ulykkesforsikringen (2 x 30 % af 1.250.000 kroner).

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Du betaler kun for det første barn

Når du har tegnet en Ulykkesforsikring til dit første barn, dækker den også når/hvis, du får flere børn. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os børnenes navne og CPR-numre. Så sørger vi for, at de bliver omfattet af den eksisterende Børneulykkesforsikring.