Hvilke forsikringer skal jeg vælge?

Mange studerende er i tvivl om, hvilke forsikringer de bør hjælpe. Gælder det også dig, kan du få jælp og vejledning lige her.

Indbo- og ansvarsforsikring

Er du lige flyttet hjemmefra og ikke længere dækket af dine forældres forsikringer? Så er det tid til at du skal have dine egne forsikringer, men vi ved, at det godt kan være en smule ”langhåret” at sætte sig ind.

Hvor meget er dine ejendele værd?

Som udgangspunkt anbefaler vores forsikringsrådgivere, at du køber en Indboforsikring (familie) med en forsikringssum på 252.000 kr. Det er dog vigtigt, at du vælger en forsikringssum, der er høj nok til at dække alle dine ejendele (fx cykel, computer, smartphone, møbler, stereoanlæg, tøj, bøger mv.). Ellers risikerer du at være dårligt stillet i en skades situation.

Har du en roommate?

Bor du sammen med en roommate, anbefaler vi som udgangspunkt, at I vælger en forsikringssum på 505.000 kr. Når I bor flere på samme adresse har I naturligvis flere ejendele, som har brug for at blive dækket. Indboforsikringen dækker op til tre personer på samme adresse. 

Husk, at din Indboforsikring også dækker din(e) roomate(s), så længe I bor på samme adresse. I har derfor ikke brug for to Indboforsikringer.Ulykkesforsikring

Vi anbefaler også altid Ulykkesforsikringen med en forsikringssum til 1.250.000 kr., da du sikkert er ung og har et langt liv foran dig. Den høje forsikringssum får du gavn af, hvis du er uheldig at komme ud for en alvorlig ulykke og får varige mén.Rejseforsikring

Ved du, at du primært rejser i Europa, skal du vælge Rejseforsikring 'Europa' til 645,02 kr. årligt (indeks 2017). Skal du rejse udenfor Europa, skal du vælge Rejseforsikringen 'Verden' til 764,32 kr. årligt (indeks 2017).

Priserne er inkl. afgifter, afbestillingsforsikring og rejsegaranti. Husk at din Rejseforsikring også dækker din roommate, så længe I bor på sammen adresse. I har derfor ikke brug for to Rejseforsikringer.Spørgsmål til Studieforsikringer

Spørgsmål til Studieforsikringer

Undrer du dig over, hvorfor der står Tryg Forsikring på dine policer eller hvad du skal gøre, hvis du skal flytte? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til dig her. 

Få svar på dine spørgsmål her