Hvilke forsikringer skal jeg vælge?

Mange studerende er i tvivl om, hvilke forsikringer de bør vælge. Gælder det også dig, giver vi dig hjælp og vejledning.

Når du lige er flyttet hjemmefra, er du ikke længere dækket af dine forældres forsikringer. Det er derfor tid til, at du skal have dine egne forsikringer. Vi ved, at det kan være en smule ”langhåret” at sætte sig ind. For at hjælpe dig godt på vej, giver vi dig en kort introduktion til de tre forsikringer, vi som minimum anbefaler dig. 

Indboforsikring (familie) 

En indboforsikring (familie) giver dig tryghed i hverdagen. Den dækker dine private ting, og hvis du er uheldig at gøre skade på andre eller deres ting. 

Husk, at din Indboforsikring (familie) dækker op til tre personer (roommates), så længe I bor på samme adresse. I har derfor ikke brug for flere Indboforsikringer.Ulykkesforsikring

Vi tilbyder en Ulykkesforsikring med en forsikringssum på 1.250.000 kr., da du ung og har et langt liv foran dig. Den høje forsikringssum får du gavn af, hvis du er uheldig at komme ud for en alvorlig ulykke og får varige mén.Rejseforsikring (årsrejse)

For at gøre det så nemt som muligt for dig, dækker vores Rejseforsikring (årsrejse) i hele verden. Du kan derfor trygt tage til fx USA uden at udvide din Rejseforsikring.

Husk, at din Rejseforsikring (årsrejse) dækker op til tre personer (roommates), så længe I bor på samme adresse. I har derfor ikke brug for flere Rejseforsikringer.