Hvilke forsikringer skal jeg vælge?

Mange studerende er i tvivl om, hvilke forsikringer de bør vælge. Gælder det også dig, giver vi dig hjælp og vejledning.

Når du lige er flyttet hjemmefra, er du ikke længere dækket af dine forældres forsikringer. Det er derfor tid til, at du skal have dine egne forsikringer. Vi ved, at det kan være en smule ”langhåret” at sætte sig ind i. For at hjælpe dig godt på vej, giver vi dig en kort introduktion til de tre forsikringer, vi som minimum anbefaler dig. 

Indboforsikring

En indboforsikring giver dig tryghed i hverdagen. Den dækker dine private ting, og hvis du er uheldig at gøre skade på andre eller deres ting. 

Husk, at din indboforsikring (familie) dækker op til tre personer (roommates), så længe I bor på samme adresse. I har derfor ikke brug for flere indboforsikringer.Ungdomsulykkesforsikring

Med en ungdomsulykkesforsikring kan du koncentrere dig om dit studie og undgå unødvendige bekymringer, hvis uheldet er ude.Rejseforsikring

Du vælger selv om din rejseforsikring skal dække i Europa eller hele verden. Forsikringen dækker også, når du er på skiferie - også hvis du er off-piste.

Husk, at din rejseforsikring dækker op til tre personer (roommates), så længe I bor på samme adresse. I har derfor ikke brug for flere rejseforsikringer.